Marc Monzonís | Trompeta

Captura de pantalla 2014-04-17 a les 15.23.24Trompetista versàtil membre de l’orquestra de l’Òpera Jove de Catalunya, cobla Principal de Terrassa i professor de nombroses escoles de música a Catalunya.

Es forma primer al Conservatori municipal de Terrassa amb Àlex Baiget obtenint el Premi d’Honor en Trompeta i Menció d’Honor en música de cambra. Més tard ingressa al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona on acaba els seus estudis superiors amb Lluís Gonzàlez i Josep Antoni Casado. Paral·lelament rep formació de tècnica amb Jordi Albert Gargallo.

Un cop acabat els estudis es perfecciona assistint a classes particulars a París amb Pierre Badel, estudis que compagina amb el III Màster de trompeta de la UNIA (Universidad Internacional de Andalucia) on rep classes de Reinhold Friedrich, Frits Damrow, Max Sommerhalder, Francisco “Pacho” Flores i Lluís González.

Ha rebut Masterclasses de nombrosos trompetistes com Juanjo Serna, Carlos Benetó, Allen Vizzutti, John Miller, Kristian Streenstrup, Giuliano Sommerhalder, Éric Aubier, Fabio Brum entre d’altres.

Ha format part de l’OEMUC, així com de formacions folclòriques com es la cobla Principal de Terrassa, ha encapcelat projectes de música de Cambra amb l’organista Manuel Rodríguez Solana amb qui debuta l’any 2013 amb una bona acollida del públic i amb altres formacions. Ha actuat al Palau de la Música de Catalunya amb l’Orquestra de Cambra del Maresme i amb d’altres formacions  de cambra de Catalunya.